TERUGSTUURBELEID

Door HarryWilson.be te gebruiken en/of een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met alle voorwaarden die in dit document (het retourbeleid) worden uiteengezet.

Zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden heeft gelezen en begrepen voordat u uw bestelling plaatst.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten producten kunnen niet worden geretourneerd .

* Elk item dat niet in de originele staat is, dat beschadigd is of waarvan sommige onderdelen ontbreken om redenen die niet te wijten zijn aan een fout van onze kant.


* Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd.

Terugbetalingen (indien toepasselijk)

Om te retourneren, moet u ons een ontvangstbewijs of aankoopbewijs tonen. Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van onze beslissing om uw teruggaveverzoek goed te keuren of af te wijzen.
Als uw verzoek is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen 7 dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen (indien toepasselijk)
Als u uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen, controleer dan nogmaals uw bankrekening.
Neem vervolgens contact op met de entiteit die uw creditcard heeft uitgegeven, aangezien het even kan duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.
Neem dan contact op met uw bank. Er is vaak een verwerkingstijd nodig voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@harrywilson.be.

Handel (indien toepasselijk)
We vervangen een artikel alleen als het defect of beschadigd is. Indien je het in dit geval wenst te ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar info@harrywilson.be en stuur ons je artikel naar het adres dat je ons opstuurt.


Geschenken
Als het geretourneerde artikel tijdens de aankoop als cadeau is geïdentificeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeaubon ter waarde van uw retourzending. Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd.

Als het artikel tijdens de aankoop niet als een geschenk werd geïdentificeerd, of als de schenker van het geschenk er de voorkeur aan gaf het artikel eerst te ontvangen en het later aan u te geven, zullen we de schenker van het geschenk terugbetalen. heb het artikel teruggestuurd.

Verzending
Om een product te retourneren, moet u het per post opsturen naar het adres dat wij u per e-mail zullen geven.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten om uw artikel te retourneren. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is om uw omgeruilde product te ontvangen, variëren.

Als u een artikel verzendt met een waarde van meer dan $ 75, kunt u overwegen een bezorgservice te gebruiken waarmee u de verzending kunt volgen of een bezorgverzekering kunt kopen. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.